Haziran ayında yeni hizmet binasının açılışını yapmayı hedeflediklerini de söyleyen Başkan Sümer, hızlı bir şekilde bitirilmesi için koordineli bir şekilde çalıştıklarını söyledi.

Mevcut hizmet binalarının çiftçilere hizmet verme noktasında yeterli olmadığını belirten Sümer; "Çiftçilerimize daha iyi hizmet verebilmek için Besni İlçe Özel İdare Müdürlüğü bitişiğinde 650 m2 arsayı odamız imkanları ve çiftçimizin desteğiyle 2 yıl önce satın aldık. 2 ay öncede ihalesini yaptığımız arsa üzerinde bodrumu otopark, zemin katı hizmet binası olarak personelin çalışma ofisi, 2. katı toplantı salonu ve laboratuar, en üst katıda konferans salonu şeklinde olarak binamızı çiftçimizin hizmetine sunmak için çalışmalar devam ediyor. Bodrum katın tablası döküldü ve zemin katın kalıbı çakılmış vaziyette. Hedefimiz 6. ayda buranın açılışını yapıp çiftçimizin hizmetine sunacağız. Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerimizle beraber buranın hızlı bir şekilde bitmesi için ekibimizle birlikte koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Amacımız çiftçimize yakışır bir tesisi ortaya çıkartmak.

BESNİ ÇİFTÇİMİZ HİZMETLERİN EN GÜZELİNE VE EN İYİSİNE LAYIK

Laboratuarımız sanayi sitesindeki binamızda, danışmanlık ayrı, hizmet ayrı binada. 3'ünün birbirinden kopuk olması çiftçimize hizmet vermede açısından sıkıntılar yaşanmakta. Daha iyi hizmet verebilmemiz içinde bunların tamamını bir çatı altında toplayıp daha rahat ve çiftçimizin daha iyi hizmet alabilmesi için inşaat çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Besni çiftçimiz hizmetlerin en güzeline ve en iyisine layık.

YAPILAN HİZMET BİNAMIZ  BÖLGEDE BİR İLK

İlgili müteahhit firma çalışmalarına devam ediyor. Her bir katın toplamda 450 m2 oturum alanı var. Yeni binamızı arkadaşlarımızla, meclisimizle ve yönetimimizle beraber modern bir görünüme kavuşturma gayreti içerisindeyiz. Ayrıca yapılan bu hizmet binamız bölgede bir ilk. Çiftçilerimize böyle modern bir binayı kazandırmanın ve yönetim olarak bu çalışmaların altına imza atmaktan da onur duyduğumuzu belirtmek istiyorum. Çünkü gerçek anlamda bölgemizde ilk laboratuarı Ziraat Odası olarak yönetimi ve meclisi olarak bizler kurduk, bu bizlere nasip oldu. İnşallah bu modern hizmet binası da yine bizim yönetimimize ve meclisimize nasip olacak.

Çalışmalarımız bundan sonraki süreçte de devam edecek. Çiftçilerimizin sorunlarını da her alanda ve her konuda yakından takip ediyoruz.

24 SAAT ÇİFTÇİLERİMİZİN YANINDAYIZ

Bu vesile ile şahsım ve tüm meclis üyelerimiz adına  çiftçilerimizin sorunlarını takip etme noktasında 24 saat telefonlarımız açık. Her zaman içinde çiftçilerimizin emrindeyiz . Bugüne kadar bu çizgide, bu düsturla devam ettik. oda personelimiz, genel sekreterimiz, meclisimiz ve yönetimimiz ile çiftçimize hizmet etmeye gayret ettik ve bundan sonra da inşallah devam edecek. Yeni hizmet binamız Besni'ye ve çiftçilerimize şimdiden hayırlı uğurlu olsun" dedi.