İlçe Milli Eğitim SODES Toplantı Salonunda yapılan toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar, tüm okul ve müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Toplantıda konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar; “Yeni bir eğitim öğretim yılına başladığımız bu aylarda okullarımıza yeni kayıt olan öğrencilerimize ve öğretmenlerimize hoş geldiniz diyor, yeni öğretim yılının huzurlu, güvenli ve kardeşlik ortamı içinde geçmesini temenni ediyorum. Eğitime değer vermek, eğitimi olmazsa olmazların içine almak, çağdaş toplum olmanın en temel ve en vazgeçilmez unsurlarından biridir. Bunu başarabilen toplumlar, kalkınmayı çağdaşları olan toplumlara göre daha önce başarabilmiş toplumlardır. Bunu başaramayan toplumların kaderi ise geri kalmışlığın kalın çizgileri içinde kalmak olmuştur.

Geçen yıl yapmış olduğumuz çalışmaların meyvelerini çok şükür aldık. Öncelikle hepinize gayretli çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz sürekli gelişen dünyada biz yerimizde sabit kalamayız. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak bizler ve okul müdürleri olarak sizler sürekli kendimizi geliştirmeliyiz. Bir önceki yılın hedefleri ve kıstaslarını bu yıl daha ileri taşımak zorundayız. Bizler zincirin birer halkası  gibiyiz. İçimizden bir halkada sıkıntı olursa zincirin yapısı bozulur ve işleyemez hale gelir. Bu sebeple birbirimize bağlı olduğumuz bu takım oyununu iyi oynayalım ve hep birlikte başarılı ilçemizi daha üst seviyelere taşıyalım.

Bu vesile ile yeni eğitim öğretim yılında idareci, öğretmen arkadaşlarıma, öğrencilerimize ve velilerimize başarılı bir yıl diliyorum” dedi.

Daha sonra toplantıda gündem maddelerine geçildi. Yapılan ve yapılacak çalışmalar ile ilgili yapılan istişarenin ardından toplantı sona erdi.