İlk olarak inşaatı devam eden ve bitme aşamasına gelen 2500 kişilik kapalı spor salonunu inceleyen Vali Demirtaş, binada tespit ettiği eksiklikleri bir an önce giderilmesi ve binanın projede belirtildiği standartlara uygun bir şekilde yapılması noktasında ilgili müteahhidi sert bir dille uyararak, bu şartlarda tesisin teslim alınamayacağını ve alanında uzman bir ekiple bir komisyon kurularak eksikliklerin tespit edilip, gereğinin yapılması talimatını verdi.
 

Ardından yeni hükümet konağının yapılacağı alana geçerek hafriyat çalışmaları devam eden inşaatı inceleyen Vali Mahmut Demirtaş, Adıyaman'da bir çok kurumu tek çatı altında toplayarak hizmet verecek olan yeni Hükümet Konağı temelinin önümüzdeki hafta içerisinde atılacağından, çalışmaların hızlandırılması konusunda ilgili firma yetkililerine talimat verdi.

Daha sonra Beşpınar projesinin uygulandığı ziyaret çayı alanına geçen Vali Mahmut Demirtaş, burada yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Yaptığı incelemelerin ardından bir açıklama yapan Vali Mahmut Demirtaş, inşaatı devam eden kamu yatırımlarının standartlara uygun bir şekilde yapılarak zamanında bitirilmesi ve teslim edilmesi hizmet bekleyen vatandaşımız için önem arz etmektedir. Devletin kaynaklarını titizlikle kullanarak vatandaşlarımıza kaliteli, etkin ve verimli bir hizmet sunmak için işimizi en güzel şekilde yapacağız. Devam eden kamu yatırımlarının sorunsuz bir şekilde tamamlanması için de inşaatların her aşamasında denetimleri artıracağını da sözlerine ekledi.