Adıyaman’da iddiaya göre, ava çıkan bir grubun dinlenmek için ağaca astıkları tüfeklerinin rüzgardan dolayı düşüp ateş alması sonucu 1 kişi yaralandı.  

  Edinilen bilgiye göre, Sitilce mevkiine arkadaşlarıyla beraber tüfekleriyle ava giden Sadık D., (47) arkadaşlarıyla bir süre sonra yorularak buldukları tut ağacının gölgesinde dinlenmek istediler. Tut ağacının gölgesine gelen Sadık D. ve arkadaşları, iddiaya göre, yanlarında bulunan tüfeklerini ağacın dalına astı. Ağacın gölgesinde dinlenen avcı arkadaşlar sohbet ettiği esnada ani bir rüzgar gelerek ağacın dalında yer alan tüfeklerin düşmesine neden oldu. Tüfeklerin düşmesiyle beraber bir tüfek aniden ateş aldı. Tüfekten çıkan saçmalar, gruptan birine isabet etti. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan adam, otomobil ile Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. 
  Öte yandan, polis ekipleri olay gerçekleştiği esnada olay yerinde bulunan iki tüfeği de incelemek üzere el koydu. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor




Adıyaman Cihan Haber