Besni İlçe Kaymakamı Çağlayan Kaya'nın makamında gerçekleştirilen plaket ve madalya törenine Besni İlçe Emniyet Müdürü Cemal Avan, Besni Garnizon Komutanı Üsteğmen Ali Tekin, Besni İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mustafa Baş, Vakıf Üyeleri , İş Adamı ve Kıbrıs Gazisi Kadir Baba ve Mustafa Erdemoğlu Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Demirel katıldı.

Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı Mersin Bölge Temsilcisi Kurmay Albay Naci Dönmez Besni’ye gelerek bağışta bulunan Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı Besni Fahri Tanıtım Kurulu Başkanı Ali Erdoğan’a plaket ve madalya verdi. Besni Kaymakamı Çağlayan Kaya'ya ise hediye paketi takdim edildi.

Kurmay Albay Naci Dönmez Vakfın kuruluşu ve amaçları hakkında da bilgiler verirken, vakfın sadece bağışlarla oluştuğunu belirterek, 77 milyon vatandaşın sahip çıktığını belirtti.

Besni Kaymakamı Çağlayan Kaya ise; "Vakfımızın hizmetlerini duyuyoruz ve bunlarla da gurur duyuyoruz. Besni'mizde bu faaliyetlerin olmasından da mutluyuz. Bu işe öncülük eden sayın Ali Erdoğan beyefendiye teşekkür ediyorum. Bunu başardığımız müddetçe de inşallah devamı gelir" dedi.