Adıyamanlı hayırsever işadamı Hasan Taşar tarafından Adıyaman Belediyesi Toplumsal Gelişim Merkezi (TOGEM)’ne dağıtılmak üzere gönderilen tekerlekli sandalyeler, amacına uygun şekilde ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.
Daha önce birçok engelli vatandaşa dağıtılan tekerlekli sandalyeler son olarak Adıyaman il merkezinde faaliyet göstermeye başlayan Sevgiyle Kucaklayan Yardımlaşma Derneğine bağışlandı. TOGEM Koordinatörü Yasemin Delibaş tarafından, Sevgiyle Kucaklayan Yardımlaşma Derneği Başkanı Zeliha Özkaynak ve yönetim kurulu üyelerine teslim edilen bir adet tekerlekli sandalye, derneğe gelen engelli ve yaşlı vatandaşların daha rahat işlemlerini yapabilmelerine kolaylık sağlayacak.
Konu ile ilgili açıklamada bulunan TOGEM Koordinatörü Delibaş, “Hayırseverlerden gelen yardımları gerçekten ihtiyacı olan kişilere ulaştırmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bu anlamda hayırsever işadamı Hasan Taşar tarafından gönderilen tekerlekli sandalyeleri son olarak Adıyaman’da, faaliyet göstermeye başlayan Sevgiyle Kucaklayan Yardımlaşma Derneğine bağışladık. İnşallah bu derneğimizi ziyaret eden yaşlı ve engelli kardeşlerimiz bu hizmetten sağlıklı bir şekilde yararlanırlar. TOGEM olarak bizden desteğini hiç esirgemeyen başta Belediye Başkanı Fehmi Hüsrev Kutlu olmak üzere tüm hayırseverlere teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Adıyaman Cihan Haber