Türkiye Gazeteciler Federasyonunun 57. Başkanlar Konseyi Toplantısı 19-22 Temmuz tarihinde Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti ev sahipliğinde yapılacak.

Ülke gündemindeki önemli başlıkların da konuşulacağı 57. Başkanlar Konseyi Toplantılarında özellikle basın mesleği ile ilgili çeşitli sorunlar ele alınacak.

Yapılacak organizasyonla ilgili bilgi veren Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti (AGAD) Başkanı İbrahim Aslan 19-22 Temmuz tarihleri arasında Adıyaman’da gerçekleştirilecek olan Türkiye Gazeteciler Federasyonu'nun (TGF) 57. Başkanlar Konseyi Toplantı’nın her yıl farklı bir ilde yapıldığını hatırlatarak organizasyonun öneminden bahsetti.

57. Başkanlar Konseyi Toplantısına Türkiye'nin birçok ilinden 200'ü aşkın Cemiyet Başkanları ve TGF yönetiminin katılacağını ifade eden AGAD Başkanı İbrahim Aslan " Türkiye'nin en büyük basın meslek kuruluşu olan Türkiye Gazeteciler Federasyonu'nun 57. Başkanlar Konseyi Toplantısı'nın Adıyaman'da gerçekleştirilecek olmasının onurunu ve heyecanını yaşamaktayız. Her yıl Türkiye'nin çeşitli illerinde yapılan Başkanlar Konseyi Toplantısı, zaman zaman ülke sınırları dışında da bu organizasyonları yapması, uluslararası tanıtım açısından da son derece önemli bir organizasyondur. 3 gün sürecek olan Başkanlar Konseyi Toplantı'sına başta TGF Yönetim Kurulu olmak üzere Türkiye'nin birçok ilinden 200'ü aşkın başkan ve temsilcilerin gelecek olması ilimizin tanıtımına da büyük katkılar sağlayacaktır. Mesleki sorunların ve çözüm yollarının tartışılarak karar bağlanacağı bu önemli organizasyonda yapılacak toplantıların yanı sıra Adıyaman ve çevresindeki tarihi ve turistik yerlere de geziler düzenleyerek misafirlerimize Adıyaman'ı tanıtacağız. Adıyaman'ın yerel basın camiası bu toplantı ile kendi alanında önemli bir başarıya imza atmış olacaktır. Bu anlamda Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti'ni yalnız bırakmayan başta Adıyaman valiliği ve Adıyaman Belediye Başkanlığı olmak üzere birçok kamu-kurum ve sivil toplum örgütlerine sonsuz teşekkürlerimi ifade etmek istiyorum" dedi.