TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, mesajında meclisinin, milli iradenin ve hukukun üstünlüğünü, hiçbir vesayet ve zorbalık kabul etmeden bugün olduğu gibi yarın da uygulamaya devam edeceklerini söyledi.
Ahmet Aydın, “Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun, milli egemenliğimizin kabulünün ve tüm dünya çocuklarının bayramı olan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 96. yılını idrak etmenin gururu içerisindeyiz.
Meclisimiz, milli iradenin ve hukukun üstünlüğünü, hiçbir vesayet ve zorbalık kabul etmeden bugün olduğu gibi yarın da uygulamaya devam edecektir.
Yasama görevini icra ederken, demokrasinin işlerliğini sağlayan Türkiye Büyük Millet Meclisi, bugün de milli egemenlik için çağdaş, demokratik, hukuk ilkelerinin üstün kılınmaya çalışıldığı ülkemizde, milletinden aldığı destek ve temsil kabiliyeti ile bunu en güzel şekilde gerçekleştirmenin gayreti içerisindedir.
Yine, Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak kutladığımız 23 Nisan'ın milletimize kazandırdığı değerlere sahip çıkmak, yeni yetişen nesillere bu bilinci kazandırmak en önemli vazifemizdir. Hepimizin en değerli varlığı olan çocuklarımızın, barışın, sevginin ve kardeşliğin ilelebet hüküm süreceği bu topraklarda yaşaması en büyük dileğimizdir.
Tüm Türkiye’nin, Adıyamanlı hemşerilerimin ve çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bu duygu ve düşüncelerle tebrik ediyorum. Bu güzel armağanın, çocuklarımız için barışın, sevginin ve kardeşliğin anlam kazandığı bir Türkiye’ye vesile olması dileğiyle hepsinin gözlerinden öpüyorum” diye konuştu.

Adıyaman Cihan Haber