Özellikle vatandaşlar tarafından aracın arkasında yazılan Tavuk Dürüm Yemeye Son yazısı görenlerin ilgisini çekti.

 Adıyaman’da  şehir içinde  tur atan gelin arabasının arkasına yazılan yazı  vatandaşların beğenisini toplarken  internet sitesinde tıklama rekoru kırdı.Özellikle vatandaşlar tarafından  aracın arkasında yazılan Tavuk Dürüm Yemeye Son yazısı  görenlerin ilgisini çekti.

“Yazıyı Sağdık Olan Gazeteci Yazdırdı.”

Düğünün sağdıcı olan Gazeteci Sercan Sakar  aracı süslerken  bekar olan gençlerin hep tavuk dürüm  veya et dürüm yediklerini görüyordum. Onun için  bu yazısının yazılmasını istedim. Adıyaman  halkı bu yazıyı gördüğünde bazen vatandaşlar aracımızın  fotosunu çekip paylaşım yaptılar  bazı kişiler ise aracımızı durup yazının çok güzel olduğunu ifade ettiler. Adıyaman’da bulunan bir Fan sayfasında  bu yazının  tıklama rekoru kırdığını gördüm. Ben kendi düğümde yazdıramadım   kısmet Sivri taş ailesinin düğününe kısmetmiş dedi.

Damat  Bu Yazıyı Gören Herkes Bizi Tebrik Etti.

Damat Hasan Sivritaş ise “Yazıyı ilk okuduğumda benimde çok hoşuma gitti.Sağdıcımız sağolsun böyle bir yazı yazdırdı. Adıyaman’da nereye gitsek herkes bize ilgi gösterip bekarların  böyle sıkıntısını olduğunu söylediler. Yeni evlenecek olan kişiler ise  bu yazıyı mutlaka yazdıracaklarını ifade ettiler.  Mutluyuz  artık tavuk dürüm az yiyeceğiz ondan dolayı da ayrı bir sevinçliyim dedi.