Törene Besni Kaymakamı Ahmet Gencer, Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Adıyaman Milletvekilleri, İbrahim Halil Fırat ve Muhammed Fatih Toprak, Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu üyesi ve Merinos Halı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erdemoğlu, Mahmut Erdemoğlu, anneleri Servi Erdemoğlu, Erdemoğlu ailesinin üyeleri  ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Erdemoğlu Ailesi doğup büyüdükleri memleketi olan Besni’ye sosyal sorumluluk projelerini uygulamaya devam ediyor. Daha önce hizmete açtığı okullar, sağlık ocakları, yurtlar, taziye evleri ve daha bir çok hayır işlerini yeni halkalar eklemeye devam ediyor. Erdemoğlu Holding Onursal Başkanı Mehmet Erdemoğlu’nun Besni'ye ilk yaptırdığı cami yeniden restore edilerek kapasitesi iki katına çıkarıldı ve alt bölümüne de Servi Erdemoğlu adına taziye evi yapılarak hizmete açıldı.

Açılıştan önce Besni Merinos Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Haci Arslan, Eskiköy'e yaptırdığı taziye evinden dolayı Merinos A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erdemoğlu'na plaket takdim etti.

Cami açılışında bir konuşma yapan Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, Besni'nin ihtiyaçlarını imkanlar ölçüsünde karışılamaya devam edeceklerini belirterek; "Babamız Rahmetli Mehmet Erdemoğlu’nun Besni’ye ilk yatırımı olan caminin yetersiz kalması üzerine kapasitesini iki katına çıkardık ve restorasyonunu tamamlayarak halkımızın hizmetine açıyoruz. Yine caminin alt kısmında annemiz Servi Erdemoğlu adına yaptırdığımız taziye evini de bugün halkımızın hizmetine açıyoruz. Haftaya Adıyaman’da yaptırdığımız taziye evini ve ondan sonra da Besni'ye yaptırdığımız Mehmet Erdemoğlu Mühendislik Fakültesinin açılışını yapacağız. Sosyal sorumluluk kapsamında hizmetlerimizi aralıksız sürdüreceğiz” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından yenilenen Mehmet Erdemoğlu camisinde Cuma namazı kılındı. Daha sonra ise Servi Erdemoğlu Taziye evinin açılışı yapıldı.