AK Parti Adıyaman Gençlik Kolları üyeleri, uğradığı silahlı saldırı sonrası hayatını kaybeden AK Parti eski Diyarbakır Gençlik Kolları Başkanı Yunus Koca için gıyabi cenaze namazı kıldı. 
AK Parti Adıyaman Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından öğle namazına müteakip Yeni Pınar Camii'nde kılınan cenaze namazına AK Parti Adıyaman İl Başkanı Seyfettin Bilen, İlçe Başkanı Hakan Gürsoy, İl Gençlik Kolları Başkanı Abdurahman Genç, parti üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Gıyabi cenaze namazı öncesi Eski Diyarbakır Gençlik Kolları Başkanı Yunus Koca için dualar edildi. Yapılan dualar sonrasında eski Diyarbakır Gençlik Kolları Başkanı Yunus Koca için gıyabi cenaze namazı kılındı. Kılınan cenaze namazı sonrası açıklamalarda bulunan AK Parti Adıyaman İl Başkanı Seyfettin Bilen; “ Bütün Türkiye’nin ve AK Parti camiasının başı sağ olsun. Olayı gerçekleştirenleri lanetliyoruz, Allah onları ıslah etsin. Siyasetçilere bu zulmü işleyecek kadar gözü dönmüşlük var artık. Şehidimize rahmet diliyorum. Allah mekanını cennet eylesin bir daha bu tür olayların olmamasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.
Daha sonra konuşan AK Parti Adıyaman Gençlik Kolları Başkanı Abdurahman Genç ise, öldürülen eski Diyarbakır Gençlik Kolları Başkanı Yunus Koca’ya Allahtan rahmet dilediğini bu tür olayların yaşanmamasını dilediğini belirterek herkese baş sağlığı dilediğini vurguladı.

Adıyaman Cihan Haber