Şahin Tepesi Çamlıca Ocakcı Restaurant'ta gerçekleştirilen toplantıya MÜSİAD Adıyaman Şube Başkanı Şerif Yıldırım  ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İşitmen İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü İşitmen, Ocakcı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Baki Ocakcı, Orallar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Battal Oral, Polat Doğalgaz Sahibi Kenan Polat, Besni Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Haci Arslan, Besni Spor Kulüp Başkanı Mehmet Fidan, AİLEM-DER Adıyaman İl Başkanı ve Gazetemiz İmtiyaz Sahibi E.Soydan Doğru, Şahin İşitmen, Haci İşitmen, Recep Türkmen ve vatandaşlar katıldı.

Toplantı öncesi gazetemize açıklama yapan MÜSİAD Adıyaman Şube Başkanı Şerif Yıldırım; "Besni'nin sevilen ve sayılan iş adamlarından İşitmen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü İşitmen yaklaşık 3-4 ay önce MÜSİAD'a üye oldu. Şükrü kardeşimiz bizi Besni'de ağırlamak istedi. MÜSİAD Adıyaman olarak ilk toplantımızı Besni'de yapmaktan son derece keyif alıyoruz. Yönetim Kurulumuzun burada olması, Besnili kardeşlerimizle bir araya gelmek. Tabiki ilçelerde de MÜSİAD'ın var olması ciddi anlamda bir katkı sunacaktır. Şükrü İşitmen'in de Besni ile alakalı güzel çalışmaları var. İnşallah bugün burada Besnili kardeşlerimizle tanışıp kaynaşarak MÜSİAD'ı anlatacağız ve Şükrü kardeşimize de MÜSİAD'ın var olduğunu ve Besni'de üye kazandırılması için bilgi birikimleri paylaşmak adına, yeni iş adamları oluşturmak ve fikir alışverişi yapmak adına istişare toplantısı yapacağız. İnşallah bu hem Adıyaman'ımız, hem Besni'miz ve hem de MÜSİAD için güzel neticeler alacağız. Besni gerçekten Adıyaman için değerli olan bir ilçemizdir. Ciddi anlamda son yıllarda büyüme gösteren Besni'de MÜSİAD'ın var olması, iş adamlarımızla birlikte istişare edip birbirimize katkı sunmayı düşünüyoruz. Şükrü İşitmen gerçekten güzel bir organizasyon yapmış. Bu organizasyon için kendisine teşekkür ediyorum" dedi.

Yıldırım'dan sonra konuşan İşitmen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü İşitmen ise, MÜSİAD Adıyaman Şube Başkanı Şerif Yıldırım  ve Yönetim Kurulu Üyelerini Besni'de ağırlamaktan onur duyduğunu belirtti.