Ziyarette TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hakan Gürsoy, Besni İlçe Kaymakamı Çağlayan Kaya, Besni AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem, Belde Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi Üyeleri, Kurum Müdürleri ve vatandaşlar katıldı.
Meclis çalışmalarının olmadığı her fırsatta Adıyaman’da olmaya çalıştıklarını belirten TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın; “Şehrimiz bambaşka bir yer. Ülkesine milletine, bayrağına, devletin bağlı insanların yaşadığı, duyarlı insanların yaşadığı bir bölgedir. Bizlerde her daim buraya hizmet etmekten, bu güzel insanlarla birlikte olmaktan büyük keyif duyuyoruz, onur duyuyoruz.  İlimizin dört bir yanını zamanımızın el verdiği ölçüde ziyaret etmeye çalışıyoruz. Hem hemşehrilerimizle hasbıhal ediyoruz, yapılanları görüyoruz mutlu oluyoruz. Yapılanların yanı sıra sorunları yerinde tespit ediyoruz bir çoğunu yerinde ilgili kurumları arayarak çözüme kavuşturuyoruz. Yerelde çözülemeyenleri ise Ankara’da milletvekili arkadaşlarımızla birlikte takip edip çözmeye gayret ediyoruz. Bizleri buraya taşıyan hemşehrilerimize ne yapsak azdır. AK Parti kurulduğu günden bugüne bizlere her zaman destek olan hemşehrilerimize bir kez daha teşekkür ediyorum, şükranlarımı sunuyorum. Bölge bizim bölgemiz ne kadar çok hizmet edersek o kadar mutlu oluyoruz. Bizim tek derdimiz halkın derdidir. Biz milletimize, halkımıza hizmet hizmetkar olmak için buradayız.” Şeklinde konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Suvarlı Belediye Başkanı Mehmet Korkmaz, belediyenin ihtiyaçlarını ve beldenin sorunlarını Milletvekillerine ileterek, şimdiye kadar yapılan yatırımlar ve desteklerden ötürü teşekkür etti.