5 Ekim'de Adıyaman Mehmet Erdemoğlu Taziye Evi Açılışı

19 Ekim'de Besni Mehmet Erdemoğlu Mimarlık Fakültesi Açılışı

28 Eylül'de Mehmet Erdemoğlu Cami ve Taziye Evi Açılışı

28 Eylül'de Ali Erdemoğlu Eskiköy Taziye Evi Açılışı

Dünyanın en büyük halı üreticilerinden Merinos, Adıyaman ve Besni’de yaptırdığı 4 yeni hizmet projesini hayata geçiriyor.

Bugüne kadar, okul, yurt, sağlık ocağı, üst geçit, taziye evleri ve camiler gibi birçok projeye imza atan Merinos, hizmet halkalarına her geçen gün yenisini eklemeye devam ediyor. Bu hizmetlerin yanı sıra Merinos, düzenli olarak yaklaşık 850 öğrenciye burs ve ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı yapıyor.   

Açılışlar kapsamında Adıyaman Merkez Karapınar’da yaptırdığı Taziye Evi 5 Ekim Cuma günü saat 14.00'te, Besni Mehmet Erdemoğlu Fakültesi açılışı 19 Ekim Cuma Günü 14.00'te, Besni’de Mehmet Erdemoğlu Cami ve Mehmet Erdemoğlu Taziye Evi ile Eskiköy'de (Su Gözü) yapılan Ali Erdemoğlu Taziye evinin açılışları ise 28 Eylül 2018 Cuma günü saat 12.00'de gerçekleştirilecek.

Konu ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Merinos A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erdemoğlu,  “Aile olarak ülkemizin ihtiyacı olan her alanda sosyal sorumluluk bilinci ile okullar, yurtlar, üst geçit, sağlık ocakları, taziye evleri ve camiler yapmaya devam ediyoruz. Önümüzdeki günlerde de bunlardan 4 tanesini hayata geçirecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu tür hizmet ve yatırımlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Ülkemizin ve bölgemizin ihtiyaçlarına göre şartlarımız müsait olduğu taktirde hizmet ve yatırımlarımız devam edecek" dedi.

Bu yıl eğitim öğretim yılına başlayacak olan Besni Mehmet Erdemoğlu Mimarlık Fakültesi bünyesindeki Tekstil Mühendisliği ve İşletme bölümünden öğrenci alımı yapılacağını bir kez daha yineleyen Erdemoğlu; "Bu bölümlerde okuyacak öğrencilerimize burs ve iş imkanı sağlamayı düşünüyoruz. Bu kapsamda 50’ye yakın öğrencimize burs vermeyi planlıyoruz. Bunun yanı sıra işletmelerimizde staj imkanı sağlayarak, hem teorikte, hem de pratikte başarılı öğrencilerimizin bir kısmını işe alacağız" dedi.

FAKÜLTEYE KAYIT YAPTIRAN İLK 50 ÖĞRENCİYE BURS VERECEĞİZ

Fakültenin bir an önce eğitim öğretime başlaması için özel çaba sarf ettiklerini de söyleyen Merinos A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erdemoğlu; "Bu nedenle Adıyaman Üniversitesi ile özel bir protokol imzaladık. Bu protokol doğrultusunda Fakültemize kayıt yaptıran ilk 50 öğrenciden 25 kişiye aylık 1000 TL, 2'nci 25 kişiye ise aylık 500 TL burs vereceğiz" dedi.

BAŞARILI ÖĞRENCİLERE İŞ GARANTİSİ

Erdemoğlu ayrıca işletmelerinde staj imkanı sağlayarak, başarılı öğrencilerden bir kısmını ise işe alacaklarını da sözlerine ekledi.