Merinos Mehmet Erdemoğlu Vakfı tarafından, Besni'de ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmak üzere 1000 koli gıda yardımı gönderilmişti. Geçtiğimiz günlerde ise 800 adet gıda yardımı daha gönderilerek merkez ve beldelerde ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı. Son gelen gıda paketleri ile birlikte Besni'ye Merinos tarafından toplam 1800 koli gıda yardımı gönderilmiş oldu.

Konu ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Merinos Besni Mağaza Müdürü Musa Karakuş, Merinos'un her yıl olduğu gibi ihtiyaç sahiplerini unutmadığını söyleyerek; "Merinos bu yılda ihtiyaç sahibi aileleri unutmayarak gıda yardım paketlerini kendilerine ulaştırıyoruz. Merinos Mehmet Erdemoğlu Vakfı'ndan daha önce 1000 koli gıda paketi gönderilmişti. Bizde bunları ihtiyaç sahibi ailelere dağıtmıştık. Geçtiğimiz günlerde Merinos Erdemoğlu Vakfından 800 koli daha gıda paketi gönderildi. Biz de bu gıda yardım paketlerinden 200 adetini Suvarlı Belediyesine, 100 adetini Şambayat Belediyesine, 100 adetini ise Gölbaşı Belediyesine ihtiyaç sahibi vatandaşlara verilmek üzere gönderdik. 300 adetini ise Besni'de belirlediğimiz ihtiyaç sahibi ailelere dağıttık. 100 adet ise Adıyaman’daki bayiimize göndererek oradaki ihtiyaç sahiplerine dağıtılmasını sağladık.

Yardımlar imkanlar ölçüsünde bundan sonrada devam edecek. Yardım kolilerini gönderen Merinos A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erdemoğlu'na Besni adına teşekkür ediyoruz" dedi.