Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında daha önce ilköğretim okulu, sağlık ocağı, kız ve erkek öğrenci yurtları, mahalle konakları ile cami yaptıran Erdemoğlu Ailesi, halı ihtiyacı olan camilerin ihtiyaçlarını da karşılamaya devam ediyor.

 Erdemoğlu Ailesi Son olarak Çat Camii'nin yapılan restorasyon çalışmalarının ardından 420 m2 yerinin halılarını yeniledi.



Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Merinos A.Ş. Yönetim Kurulu üyesi Ali Erdemoğlu, ihtiyaç duyulan her alanda imkanlar ölçüsünde katkı sağlamaya çalıştıklarını ifade ederek, “Erdemoğlu Ailesi olarak Besni’de, Gaziantep’te ve Van’da ilköğretim okulları, Anadolu lisesi, kız ve erkek öğrenci yurtları, sağlık ocağı, mahalle konakları ve cami yaptırmıştık. Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında çalışmalarımız devam ediyor. Halka birebir hizmet vermekte olan çeşitli kurumların da ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. Son olarak Çat Camii'nin halılarını döşedik. Erdemoğlu Ailesi olarak bu tür konulardaki hassasiyetimiz bilinmektedir. Halkımızın ihtiyacı olan eğitim ve ibadet başta olmak üzere her türlü konuda desteklerimiz devam edecek” dedi.