Merinos’un 100 kişiye 100 otomobil hediye ettiği yılın en büyük kampanyasının ilk döneminin sona ermesinin ardından yapılan kura çekimi sonucunda otomobil kazanan Tuna Öztaş büyük mutluluk yaşıyor.

Gölbaşı Merinos Fabrika Satış Mağazasından alışveriş yapan Öztaş 2012 model Ford Fiesta’nın sahibi oldu. Toplam 653 TL’lik alışveriş yapan Öztaş araç sahibi olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade ederek Merinos A.Ş.’ye teşekkür etti.

Merinos’un araç kampanyasının ilk çekilişinde 50 aracın sahiplerini bulduğunu belirten Gölbaşı Merinos Fabrika Satış Mağazası Müdürü Ersin Çevik; “Merinos’u tercih eden herkese öncelikle teşekkür ediyorum.

Bunun yanı sıra  “100 kişiye 100 otomobil” kampanyamızın yapılan ilk çekilişinin sonucunda Gölbaşı mağazamızdan alışveriş yapan Tuna Öztaş isimli müşterimiz 2012 model Ford Fiesta’nın sahibi oldu. Bu da bizi oldukça mutlu etti. Prosedürler yerine geldikten sonra Tuna Öztaş’a Gölbaşı’nda yapılacak olan törenin ardından aracı teslim edilecek.

30 Eylül 2012 tarihine kadar sürecek olan kampanyanın ikinci döneminde 50 araçtan birini kazanma şansı devam ediyor. Kampanya dahilindeki Merinos Satış noktalarından yapılacak olan tek seferde KDV dahil her 300 TL’lik alışverişe bir kupon veriliyor. Kampanya ile ilgili detaylı bilgi, www.merinos.com.tr ’den öğrenilebilir” dedi.