LCWaikiki mağazası, bu bayramda da yetimleri ve öksüzleri sevindirmek, onların neşe ve huzur içinde bir bayram geçirmelerini sağlamak amacıyla Adıyaman il ve ilçelerinde toplam 857 yetim ve öksüz çocuğa bayramlık elbise dağıttı.

LCWaikiki mağazası tarafından gönderilen bayramlık elbiseler,Adıyaman Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yetim ve öksüzler ile fakru zaruret içerisinde bulunan ihtiyaç sahibi çocuklara dağıtıldı.

Adıyaman il ve ilçe merkezi ile bütün mahalle ve köylerdeki yetim ve öksüz çocukların evlerini ziyaret eden SYDV görevlileri, gönderilen elbiseleri tek tek ihtiyaç sahiplerine ulaştırarak yetim ve öksüzlerin yüzünü güldürdü.

Yetim ve öksüzlere bayram sevinci yaşatan LCWaikiki mağazasına teşekkür eden Vali Abdullah Erin, "Bayramlar gibi önemli günlerde yetim ve öksüz çocuklarımızı unutmayan LCWaikiki mağazasına çok teşekkür ediyorum. Firmamız ilimizde bulunan 857 yetim ve öksüz çocuğumuza kıyafet yardımı yaparak, gönderilen bu kıyafetleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Rahmet, bereket ve yardımlaşma ayı olan mübarek Ramazan ayında Allah hayırlarını kabul etsin”dedi.