Kaymakam Emrah Yılmaz, ilçe merkezinde kurbanlık satış alanında, çarşı merkezinde, mezarlık ve ziyaret yerlerinde, kurbanlık kesim alanlarında, Belde ve Köylerde tüm tedbirlerin alındığını belirtti.

SAHTE PARAYA DİKKAT!

Kaymakam Emrah Yılmaz kalpazanların ellerindeki sahte paraları eritebilmek için genelde hayvan pazarlarını tercih ettiklerini malını biran önce satmak isteyen besicilerin bu oyuna çabuk geldiklerini tüm uyarılara rağmen birçok besicilerin mağdur olduklarını geçen yıl ki Kurban Bayramı öncesi üç besici vatandaşın sahte paradan dolayı mağdur olduklarını jandarma ve polisin yaptığı uyarıları dikkate almalarını istedi.

HIRSIZLARA DİKKAT!

Kurban bayramı nedeni ile hayvan hırsızlık olaylarında artış olduğunu ilçemizde vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için besi sahipleri ile kurbanlık satın alan şahısların hırsızlığa karşı tüm tedbirleri almalarını istedi. Dokuz günlük uzun Kurban Bayramı tatilini ilçe dışında geçirmek isteyen vatandaşlarımızın ikametlerinde hırsızlık olaylarına karşı gerekli tedbirleri almalarını istedi.

TRAFİK KURALLARINA UYALIM

Kaymakam Emrah Yılmaz gerek Besni ilçesinde gerekse uzun bir bayram tatiline çıkacak vatandaşlarımızın trafik kurallarına uyarak seyahat etmelerini istedi.

RESMİ BAYRAMLAŞMA ERDEMOĞLU PARKINDA BAYRAMIN BİRİNCİ GÜNÜ SAAT 13.30’da

 Bayramlar birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği, dostlukların doruğa çıktığı, dargınların barıştığı, akraba ve hemşerilerin bir araya geldiği nadide günlerdendir. Bayramlaşma programımıza tüm Besnili hemşerilerim davetlidir.

Bu vesile ile tüm Besnili hemşerilerimin Kurban bayramını tebrik ediyor bayramın tüm İslam alemine, Ülkemize, Bensiye ve insanlığa hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi