Besnili İş Adamları Derneği Başkanı Metin Kütük ve yönetim kurulu üyesi Mustafa Kavuncuoğlu ve Veysel Cindemir, BEV Başkanı Mehmet Karakuş’u ziyaret etti.  

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Karakuş, 14. Besni Eğitim bayramı ile ilgili çalışmaların yoğun şekilde devam ettiğini söyledi.

Karakuş, “Eğitim bayramı için hazırlıklarımız sürüyor. Besni'de de Kaymakamlık ve Belediye ile bir takım görüşme ve toplantılar gerçekleştirdik. İstanbul’daki faaliyetlerimiz de aynı hızla devam ediyor. İstanbul’dan Eğitim Bayramı için Besni’ye gitmek isteyenler için her türlü çalışma ve çabayı sarf etmekteyiz. Ancak bunlardan daha önemlisi Besni’deki hemşerilerimizin bu bayrama daha fazla sahip çıkmasıdır, çünkü bu hepimizin bayramı. Yaşlısından-gencine, esnafından-sanayicisine, eğitimcisinden –sivil toplum örgütüne kadar Besni merkezin yanı sıra belde ve köylerimizdeki herkesin bayrama katılması lazım. Bu nedenle Besni’deki ve dışarıda yaşayan tüm hemşerilerimizi bayramımıza davet ediyorum,” dedi.

BESNİAD Başkanı Metin Kütük ise, “Şahsım ve dernek olarak maddi manevi yanınızdayız. İfade ettiğiniz duygu ve düşüncelere aynen katılmaktayım. Bunun yanı sıra birçok hemşerimiz bazen acımasız eleştiriler yapmakta. Birçoğunun önyargılı olduğunu düşündüğüm bu eleştirileri yapmadan bilgi alıp daha iyi olur. Hep birlikte tüm Besnililer olarak elimizi taşın altına koymalı ve bu bayramı en güzel şekilde kutlamalıyız ve ismini tüm dünyaya duyurmalıyız,” dedi.

Son olarak söz alan Mehmet Karakuş, önümüzdeki günlerde eğitim bayramı öncesi İstanbul’da bulunan Besnili Sivil Toplum Kuruluşları yöneticileriyle geniş bir toplantı yapacağız, dedi.