Adıyaman-Kahta arasında yolcu taşımacılığı yapan minibüsçüler şehit aileleri ve gazileri vefa örneği gösterdi. Kooperatif yetkilileri, tüm şehit ve gazi ailelerin taşımasını bundan sonra bedava yapacak.
Tüm şehit ve gazi ailelerine bir vefa borcunu yerine getirmeye çalıştıklarını dile getiren Kahta Adıyaman Minibüs Durağı Kooperatifi Başkanı Hasan Yeni, başka 15 Temmuz Darbe Girişimlerinin olmaması için her zaman Cumhurbaşkanının yanında olduklarını ifade etti.
Yeni, “Bizim yaptığımız bu hizmet, şehit ve gazi ailelerine bir vefa borcudur. 15 Temmuz Darbe Girişimi’ni unutmadık, unutamayız. Şehit Ömer Halis Demir başta olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz. Bütün şehitlerimizin mekanı cennet olsun. Gazilerimize Allah’tan şifa diliyorum. Biz kendimizi o şehit ailelerinin yerine koyduk. Onları hiçbir zaman unutmayacağız. Bugün de unutmadık, yarın da unutmayacağız” dedi.
Yeni, “Buradan Cumhurbaşkanımıza Reisimize seslenmek istiyorum. Reisimizin içi rahat olsun. Öyle bir gençlik geliyor ki, Çanakkale ruhu ile yetişiyor. Biz, başka 15 Temmuz Darbe Girişimi’ni yaşamamak için her zaman Cumhurbaşkanımızın yanındayız. Yanında olmaya da devam edeceğiz. Kahta Adıyaman durağı olarak bizim ondan tek bir ricamız var. Sesimizi duymasını istiyoruz. Onunla görüşmek istiyoruz. Bütün şehit ve gazi ailelerine sesleniyorum. Eğer bir gün olur da durağımıza yolunuz düşerse sadece devletimizin size verdiği kartlar ile seyahat edebilirsiniz. Bütün şehit ve gazilerimizin anne ve babalarının ellerinden öpüyorum. Bu millet size minnet borçludur. O yüzden ne yapsak azdır” diye konuştu.
adıyaman cihan haber