Personel hareketliliği kapsamında Kahta Özel Eğitim Uygulama Merkezi 1. Kademe Okulu tarafından hazırlanan ‘Oynaya Oynaya Gelin Çocuklar’ projesi ile Kahta Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan ‘Turizm Sektörüne Avrupa Yansımaları’ projeleri Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından kabul edildi.
İlçe, İl ve Ülkenin gelişmesi ve kalkınmasında projelerin önemine dikkat çeken Kahta Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, “İlçedeki tüm kurumlar tarafından bu yılda olduğu gibi önemli ve gerekli alanlarda projeler hazırlandı. Projelerimiz yakın bir süre zarfında hayata geçirilecek. Proje hazırlayıp yeterli puanı alamayan tüm birimlerin daha iyi projeler hazırlamak üzere istekli ve azimli olmalılar. Kabul edilen projeleri hazırlayan okullar ile projelerin hazırlanması konusunda gerekli desteği veren Kaymakamlık Proje Koordinasyonu Merkezi görevlilerine teşekkür ederim” dedi.
Kahta Kaymakamlığı tarafından hazırlanan projeler, Ulusal Ajans tarafından açıklanan kabul listesinde yer alan 81 proje arasında yerini aldı.
Kahta Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan ‘Turizm Sektörüne Avrupa Yansımaları’ ile Kahta Özel Eğitim Uygulama Merkezi 1. Kademe Okulu tarafından hazırlanan ‘Oynaya Oynaya Gelin Çocuklar’ projeleri Adıyaman il genelinde kabul gören 5 proje arasında yer alıyor.

Adıyaman Cihan Haber