Türk Jandarma Teşkilatının 179. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla Adıyaman İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, Jandarma personeli ile birlikte Vali Nurullah Naci Kalkancı’yı makamında ziyaret ederek bir buket çiçek takdim edip, Jandarma Teşkilatına verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Gerçekleşen ziyarette İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, Vali Kalkancı’ya Jandarma Teşkilatı'nın yapısı ve bir hafta boyunca gerçekleştirilecek kutlama etkinlikleri hakkında bilgiler verdi.

Jandarma Teşkilatının 179. kuruluş yıldönümünü kutlayarak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Nurullah Naci Kalkancı, “Jandarma Teşkilatımız 179. yıldır ülkenin bütünlüğünü, milletin birlik ve beraberliğini, kamu düzeninin istikrarını sağlamak amacıyla gece gündüz demeden mesai kavramı gözetmeden Emniyet Teşkilatımızla birlikte önemli bir kolluk kuvveti oluşturmaktadır. Türk milletinin sonsuz güvenine mazhar olmayı başaran Türkiye Cumhuriyeti Jandarmasının 179. Kuruluş yıldönümünü kutluyor, büyük fedakârlık, sabır ve cesaretle görevlerini sürdüren tüm Jandarma personelimize de aileleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve iyi bayramlar diliyorum”dedi.