Esnaflar için bir çok projelerinin olduğunu söyleyen Besni Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Hayati İşitmen; "Biz yeni ruh ve taze kan her zaman için iyidir sloganıyla esnafımız için bu yola çıktık. Bu görev bize verildiği taktirde projelerimizi bir bir hayata geçirerek esnafımızın önünü açacağımıza inanıyorum.

Çalışma programımız kapsamında yeni çalışma döneminde odamıza yeni bir hizmet binası yapacağız. Bütçemizin el verdiği kadarıyla maddi sıkıntı çeken esnafımıza ve esnaf çocuklarına yardımda bulunacağız. Çağımızın teknolojisine uyabilmek için esnaflarımızın bu yeniliklerden faydalanabilmeleri için bu donanımları takip edip bu sorunları gidermeye çalışacağız.

Esnaflarımızın sorunlarını takip ederek sorunların giderilmesi noktasında elimizden geleni yaparak yönetim kurulu üyelerimizle uyumlu bir şekilde çalışacağız. Ayrıca tüm resmi ve sivil toplum kuruluşları ile her zaman diyalog içinde olarak 5362 sayılı Esnaf ve Sanatkarlar Meslek Kuruluş Kanunu çerçevesi içerisinde kanunun yetki verdiği bütün haklardan esnaflarımızın faydalanmalarını sağlayacağız" dedi.