Şifa kaynağı olan doğal ürünleri tüketiciyle buluşturan Doğanay Gıda, yeni markası ‘nâre’ ile üzüm sirkesi, elma sirkesi, balzamik sirke, limon sosu, %100 limon suyu, nar ekşili sos ve %100 nar ekşisi ile raflardaki yerini aldı.

Tamamı Güney ve Güneydoğu Anadolu’da yetişen narlardan üretilen %100 nar ekşisini ‘nâre’ markasıyla piyasaya sunan Doğanay, ürettiği nar suyu, nar ekşisi ve soslarıyla yerli üreticiyi de destek olmaya devam ediyor. Ürünlerini 30’dan fazla ülkeye ihraç eden Doğanay, üretimin hiçbir aşamasında kimyasal işleme başvurmayarak meyvelerin besin değerlerini korumasını sağlıyor. Geleneksel lezzeti muhafaza ettiği yüzde 100 nar ekşisinde var olan vitamin ve minerallere vurgu yapan Doğanay, içeriğindeki B1, B2 ve C vitamini ile güçlü bir antioksidan olan narı en lezzetli haliyle sofralarımıza getiriyor.

Türkiye’nin sıvı gıda sektöründe önde gelen firmalarından Doğanay Gıda, yeni markası ‘nâre’ ile Türk halkına sağlık ve lezzeti aynı anda sunmaya devam ediyor. İçeriğinde çok çeşitli mineral, vitamin, enzim ve antioksidanlar bulunduran nar ekşisi, bağışıklık sistemini güçlendiriyor. Enfeksiyonlara karşı vücut direncini koruyan ve artıran nar ekşisi, aynı zamanda enerji veriyor ve yorgunluğu gideriyor.

Yorgunluğa Bire Bir…

Yapılan araştırmalara göre Türkiye’de her yıl 175 bin kişiye kanser teşhisi konuluyor. Uzmanlar, bağışıklık sistemimizi zayıflatan ve kanser gibi ölümcül hastalıkların önünü açan toksinlerle mücadelede, içeriğindeki antioksidan sayesinde narın çok önemli bir yere sahip olduğunun altını çiziyor. Narın en lezzetli hali ve salatalarımızın vazgeçilmezi nar ekşisi de bağışıklık sistemini güçlendirerek hastalıklara karşı korunmada en doğal yardımcılarımızdan. Enfeksiyonlara karşı vücut direncini koruyan ve artıran nar ekşisi, aynı zamanda enerji veriyor. Nar ekşisi; yoğun çalışanların korkulu rüyası haline gelen yorgunluğu karşı da etkili bir çözüm.

İdrar Söktürücü Özelliği İle Toksin Atılımına da Yardımcı!

Kolesterol ve kan şekerimizi dengeleyerek artmasını engelleyen nar ekşisinin faydaları saymakla bitmiyor. İshali önleyen ve tedavisinde bitkisel destek sağlayan nar ekşisi, bağırsak parazitlerinin de düşmanı. İdrar söktürücü özelliği ile toksin atılımına yardımcı olan nar ekşisi, cilde esneklik sağlayarak pürüzsüz bir görünüm kazanmasında da etkili oluyor. Uzmanların beslenmede mutlaka yer alması gerektiğini belirttikleri nar, aynı zamanda güçlü bir antioksidan olma özelliği taşıyor. Narın ve nar ekşisinin tüm bu faydalarını tüketicilere ulaştıran Doğanay Gıda, nâre markası ile yüzde 100 nar suyuyla ürettiği nar ekşisini tüm dünyaya sevdirmeyi hedefliyor.

Doğanay Hakkında:

1997 yılında Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulan fabrikasında şalgam suyu üretimiyle çalışmalarına başlayan Doğanay, bugün 70 bin mkapalı alanda hizmet vermektedir. Ürün portföyünde acılı acısız seçenekleriyle sunulan şalgam suyu dışında sade-naneli ve şekersiz limonata, %100 üzüm sirkesi, %100 elma sirkesi, balsemik sirke, limon sosu, %100 limon suyu, %100 Nar ekşisi, %100 sıkma taze portakal suyu ve Nar ekşisi sosları bulunan Doğanay, tesislerinde gerçekleştirdiği teknolojik devrimlerle yıllık üretimini 350 bin litreye çıkarmıştır. Türkiye’de 81 ilde yaygın dağıtım ağına sahip distribütörleriyle tüm uluslararası, ulusal ve yerel müşterilere en hızlı şekilde ve maximum müşteri memnuniyetini hedefleyerek ürünlerini ulaştırmanın yanı sıra, toplam üretiminin %35ini dünyanın tüm kıtalarında 30’un üzerinde ülkeye ihraç etmekte ve ülkemizin şalgam suyu tüketiminin de %95’ini üretmektedir.

Doğanay Gıda,İyi Tarım Uygulamaları Denetim ve Belgelendirme, FAO(Birleşmiş Milletler Dünya Gıda Örgütü) ödülü, ISO 220000, ISO 9001, HACCP, TSE, gibi sahip olduğu belgelerle de kaliteye vermiş olduğu öneme dikkat çekmektedir.