Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, yaptığı açıklamada, “gerek ulaşım gerekse elektrik, su, doğalgaz ve haberleşme hizmetlerinin yeni yerleşim yerlerine ulaşmasında büyük önem taşıyan imar yollarının açılmasının vatandaşlarımız bu hizmetlerden yararlanması sağlanacaktır.”dedi.

Yol yapım çalışmalarıyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, "Belediyemizin çalışmaları arasında bulunan ve Fen İşleri Müdürlüğümüzün yürüttüğü yol çalışmalarını önemsiyoruz. Bu yollar kentin çehresini değiştireceği gibi, Gölbaşı İlçemizin de gelişmesi, yerleşim alanlarının yayılımı ve ulaşım rahatlığı için çok önemli. Bu nedenlerle çalışmalarımız devam edecek. Yeni planlamalarımız ise zamanla bu ağlara dâhil olacaktır. Başlayan yeni yol açma çalışmaları, stabilize yol çalışmaları, gerekse parke kaplama çalışmalarını Gölbaşı İlçesi'nin sakinlerinin hizmetine sunmaya devam edeceğiz." dedi

Özdemir, “Mimar Sinan Mahallesinde devam eden yol açma çalışmaları ilk olarak stabilize olarak kullanıma açılacak. Stabilize yol yapımının ardından bölgeye kanalizasyon ve doğalgaz hizmeti de getirilecek.”dedi.