Yıldız Bayanlar Avrupa Boks Şampiyonasına hazırlık amacıyla Boks Federasyonu Başkanlığı tarafından Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde 22 Temmuz başlayıp 07 Ağustos’ta sona eren Milli Takım Hazırlık Kampı organizasyona katkılarından dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı’ya plaket takdim edildi.

Türkiye Boks Federasyonu Adıyaman İl temsilcisi Abdullah Gündüz Gölbaşı ilçesinde başarı ile düzenlenen bayan Boks Milli Takım kampı organizasyonu sonrasında İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı’yı ziyaret ederek Rio Olimpiyatlarında olması nedeniyle Federasyon Başkanı Eyüp Gözgeç adına plaket takdim etti.

Türkiye Boks Federasyonu Adıyaman İl temsilcisi Abdullah Gündüz;”Adıyaman’da tüm branşlarda spor faaliyetlerine önemli destekler sağlayan bir müdürümüz var. Kendisi özellikle Adıyaman’da olduğu gibi ilçelerde de farklı organizasyonlar düzenleyerek gençlerimizin spora olan ilgisinin artmasına katkılar sağlamaktadır. Ben kendisine Federasyon Başkanımız adına bu plaketi takdim etmekten büyük mutluluk duyuyorum” dedi.

Türkiye Boks Federasyonu tarafından Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde Yıldız Bayanlar Avrupa Boks Şampiyonasına hazırlık için düzenlenen Milli takım kampının Adıyaman’da başarı ile tamamlandığını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, böyle büyük bir organizasyona ev sahipliği yaptıkları için duydukları memnuniyeti ifade etti.

Türkiye genelinde 38 sporcu ve 6 antrenör ile Boks Milli Takım Hazırlık Kampının Gölbaşı ilçesinde başarı ile tamamlandığını belirten Bağcı; "Milli takımda yer alacak olan bayan boksörlerimizi ilimizde misafir etmekten büyük bir mutluluk duyduk. Bu kampta Milli takım sporcularımızın sıkı bir şekilde kondisyon sağlamasına yardım eden ve emeği geçen antrenör, idareci ve misafirperver Gölbaşı'lı hemşerilerimize teşekkür ediyorum” dedi.