Yenikent Erdemoğlu Mahallesi Organize Sanayi Bölgesi civarında belirlenen arsa üzerine yapılan ve 2 yıl içerisinde bitirilmesi planlanan Besni Gençlik Merkezi, gençlerin boş zamanlarını kültürel faaliyetlerle geçirmelerine imkan sunacak.

Besni Gençlik Merkezi Konu ile ilgili açıklama yapan AK Parti Besni İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem; "2013 yılından bu yana takip ettiğimiz Besni Gençlik Merkezi, 2015 yılında Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Erdoğan'ın çabaları ile yatırım programına alınmıştı. Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç'ın Besni İlçe Spor Müdürlüğünü ziyareti esnasında müjdelenen Besni Gençlik Merkezi'nin ihalesi geçtiğimiz Mart ayında yapılmıştı. İhalenin kesinleşmesinin ardından ilgili firma çalışmalara başladı. Gençlerin topluma faydalı birer birey olması için yararlı aktivitelerde bulunmaları çok önemlidir. Gençlik merkezimiz tamamlandığında ilçemiz bu açıdan çok önemli ve faydalı bir yatırım kazanmış olacak. Besni'mize ve gençlerimize şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun.

Bu eserin ilçemize kazandırılmasında emeği geçen Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç'a, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mehmet Erdoğan'a, tüm milletvekillerimize, o dönemki Besni Kaymakamımız Sayın Emrah Yılmaz'a, il ve ilçe spor müdürlerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.