Yardımlar için Kızılay Besni Şube Başkanı Ali Erdoğan'ı okula davet eden Okul Müdürü Murat Coşkun ve Müdür Yardımcısı Besnili Gülbin Tabakçıoğlu, yardımları Başkan Ali Erdoğan'a teslim etti.
Konu ile ilgili açıklama yapan Başkan Ali Erdoğan; " Gaziantep Şehitkamil Nazire Eraslan Anaokulu idarecileri ve öğrenci velileri tarafından dar gelirli ailelere dağıtılmak üzere 40 koliden oluşan gıda ve kıyafet yardımını teslim aldık. Yardımları tespit ettiğimiz ailelere dağıtacağız. Bu nazik davranışlarından dolayı Anaokulu Müdürü Murat Coşkun'a, Müdür Yardımcısı Besnili Gülbin Tabakçıoğlu'na, okul idaresine ve öğrenci velilerine teşekkür ederim" dedi.
Kızılay Besni Şube Başkanı Ali Erdoğan ise okula Kızılay'ı anlatan tablo hediye etti.

KÖSECELİ LİSESİNDE "KIZILAY'IN DÜNÜ, BUGÜNÜ VE YARINI" KONULU SEMİNER
Kızılay Haftası nedeniyle Besni Şube Başkanı Ali Erdoğan Köseceli Lisesinde öğrencileri Kızılay hakkında bilgilendirdi. Seminere Belde Belediye Başkanı Mehmet Kurtulmuş, Okul Müdürü Bahattin Güvenç ve okul idarecileri katıldı. Toplantıda sunum yapan Başkan Ali Erdoğan Kızılay'ın Dünü, Bugünü ve Yarını hakkında öğrencilere ve katılımcılara bilgiler verdi.
Başkan Erdoğan ayrıca okula 10 adet battaniye verirken, okuldan üniversiteyi kazanan 1 öğrenciye de burs sözü verdi.