Geçtiğimiz günlerde Besni ve Gölbaşı ilçesini ziyaret eden heyet, Gerger, Sincik ve Çelikhan ilçelerine de ziyarette bulundular.

Erdoğan ve Ahmet Aydın’a İl Başkanı Av. İbrahim Halil Fırat, Merkez İlçe Başkanı Abdurrahman Dimez ve partililer de eşlik etti. Erdoğan ve Aydın Çelikhan'ı ziyaretlerinde esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını dinledi. Vatandaşlar ve esnaf, Çelikhan Adliyesi'nin kapatılmasıyla ilgili tepkilerini dile getirirken, Aydın, adliyenin kapatılmasıyla ilgili kararın HSYK’dan çıktığını ve kendilerinin bu noktada yaptırımlarının olmadığını vurguladı. Aydın, Çelikhan ilçesine yapılan hizmetlerden bahsederek, ilçenin kendileri için ayrı bir öneme sahip olduğunu kaydetti. 
Gerger ilçesini de ziyaret eden heyet, ilçede taziye ziyareti gerçekleştirdikten sonra esnafı ziyaret  etti. Ayrıca Gerger'e yapılan devlet hastanesi inşaatı da gezildi.
Sincik ilçesinde ise Belediye Başkanı Hasari Altıntel ve parti teşkilatıyla bir araya gelen Aydın, burada da esnaf ve vatandaşla sohbet ettikten sonra ilçedeki yol çalışmasını yerinde gördü.