Gaziantep Asri Mezarlıktaki Aile Kabristanında yapılan anma törenine Besni Kaymakamı Ahmet Gencer, Suvarlı Belediye Başkanı Mehmet Korkmaz, Köseceli Belediye Başkanı Mehmet Kurtulmuş, Kesmetepe Belediye Başkani Vakkas Açar, AK Parti Besni İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Erdoğan ve Şükrü İşitmen, CHP Besni İlçe Başkanı Hakan Kılınç, MHP Besni İlçe Başkanı Hamdi Arslan, İYİ Parti Besni İlçe Başkanı İmdat Yıldırım, AK Parti Besni Belediye Başkan Aday Adayları Nuri Tuğsuz, Reşit Alkan, Eyüp Emre ve Aydın Arslan, lİYİ Parti Besni Belediye Başkan Aday Adayı Ömer Aydıngüzel, Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel, Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Erdemoğlu, Mahmut Erdemoğlu, Kızılay Besni Şube Başkanı Ali Erdoğan, Besni İlçe Özel İdare Müdürü Hüseyin Yüksel, Besni İlçe Müftüsü İsmail Aktoprak, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi aday adayları Ömer Korkmaz, Hicabi Zengin, Ramazan Durmuş ve Kemal Temel, Besni Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Haci Arslan, Besni Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayati İşitmen, Yeni Besni Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Arif İşitmen, Besni Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mitat Songur, Besni Spor Kulübü Başkanı Mehmet Fidan, Besni Gönüllü Engelliler Derneği Başkanı Mustafa Öncel, Erdemoğlu ailesi, çalışanları, yaptırdığı okullarda okuyan öğrenciler, sevenleri ve çok sayıda Besnili katıldı.

ERDEMOĞLU; "TÜM AİLENLE FELSEFEDEN ASLA TAVİZ VERMEDEN DEVAM EDECEĞİMİZE AND İÇİYORUZ"

Anma töreninde bir konuşma yapan Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, Mehmet Erdemoğlu’nun yaşam ilkelerinden ve insana saygılı olma felsefesinden asla taviz vermeden devam ettiklerini söyledi. Erdemoğlu; Sevgili Babacığım, syine tüm ailenle, akrabalarınla, hemşerilerinle, dostlarınla ve sevenlerinle huzurundayız. Bize öğrettiğin yaşam ilkelerinden ve insanlara saygılı olma felsefenden asla taviz vermeden görevimizi yapmaya devam ediyoruz.

Sevgili babacığım, Besni ilçemizdeki Mehmet Erdemoğlu Mimarlık ve Mühendislik Fakültesini çok şükür hizmete açtık. Öğrenci sayısı henüz yeterince değil ama, önümüzdeki yıl ilgilenerek öğrenci sayımızın tamamlanması için gereğini yapmaya çalışacağız.

Ayrıca Gaziantep ilimizde, sevgili eşin, hayat arkadaşın, sevgili annemiz adına yapımı devam eden, Gaziantep ilimizin en büyük ve en güzel camisini önümüzdeki yıl tamamlayıp ibadete açacağız.

Senin ismini taşıyan vakfımızda üniversitede okuyan öğrencilere verdiğimiz burs sayısı 870 kişiye ulaştı.

Sevgili babacığım, oğlun Ali Erdemoğlu adına Besni ilçemizde Fen Lisesi yapımına başladık. En kısa sürede inşaatını tamamlayıp eğitim ve öğretime açacağız.

Adıyaman ilimizde senin adına yaptırmış olduğumuz taziye evini hizmete açtık. Bu taziye evi bölgenin en büyük taziye evi oldu çok şükür.

Ayrıca Besni ilçemizdeki senin adına olan camimizin kapasitesini 2 katına çıkararak camini büyüttük ve altına sevgili eşin adına taziye evi yaptırarak hizmete açtık.

Birde Besni ilçemiz Oyratlı köyüne oğlun Ali Erdemoğlu adına bir sağlık ocağı yapacağız. Önümüzdeki yıl inşaatına başlayıp 2019 yılında inşallah hizmete açacağız.

Bizler senin çizdiğin ilkelerden sapmadan ilçemize, ilimize, ülkemize ve milletimize faydalı olmaya çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz.

Bizler öğretmiş olduğun felsefede, çok çalışarak başarılı olmak zorundayız. Ancak ve ancak başarılı olur isek ailemize, akrabalarımıza, hemşerilerimize, ülkemize ve milletimize faydalı olabiliriz.

Başarıya ulaşmak için hak, hukuk ve adalet ilkelerine bağlı kalarak kimseyi incitmeden, zararlığa uğratmadan, başarılı olma ilkelerinden taviz vermeden başarıyı yakalama bilincindeyiz.

Sevgili babacığım müsaadenle yaşam ilkelerini tekrar anımsatmak istiyorum.

- Asla yalan söylemeyin.

- Hiçbir zaman dürüstlükten şaşmayın.

- Kimseyi azarlamayın ve hor görmeyin.

- Kimsenin işine müdahale etmeyin.

- Bitmiş işi bozmaya çalışmayın.

- Ödemelerinizi söz verdiğiniz zamanda yapın.

- İşçinin parasını alın teri kurumadan ödeyin.

- Pazarlık yaptığınız işten ödeme sırasında tekrar para kesmeyin.

- Söz ağızdan çıkar, anlaşma yaptığınız bir alışverişten zarar etseniz bile dönmeyin.

- Herkese karşı hoşgörülü olun.

- Ailenize daima sahip çıkın.

- Eş, dost ve akrabalarınızı bırakmayın.

- Kapınız gelen kimseyi geri çevirmeyin.

- Başkasını kendiniz bilin, öyle bakın.

- Servetin sınırı yoktur, mükâfatı vardır.

- İşinize, insanınıza, vatanınıza, devletinize, bayrağınıza sahip çıkın.

Tüm ailenle bu felsefeden asla taviz vermeden devam edeceğimize and içiyoruz. Erdemoğlu Ailesi adına hepinize teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum" dedi.

Konuşmanın ardından Erdemoğlu Ailesi katılımcılara yemek ikramında bulundu. Aynı gün akşam yatsı namazına müteakip Besni Mehmet Erdemoğlu Camiinde ise mevlit okutuldu.