İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Uzmanı Abdurrahman Dede tarafından hazırlanan ve İpek Yolu Kalkınma Ajansına yapılan “Eğitimde Ölçme Değerlendirme Formatör Eğitimi" projesi kabul edildi.

Projenin sözleşme imza toplantısına İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar, Adıyaman Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Onur Yıldız ve Besni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Uzmanı Abdurrahman Dede katıldı.

Eğitime katılacak öğretmenlerin alacağı eğitimin önemine değinen İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar; "Proje kapsamında Müdürlüğümüze bağlı okul ve kurumlarda görev yapan 30 öğretmenimize 42 saat sürecek ölçme değerlendirme eğitimi verilecektir. Verilecek olan bu eğitimle hem öğretmenlerimiz kendini geliştirirken, hem de yeni teknikler ile öğrencilerimiz farklı değerlendirme yöntemlerini de görmüş olacaktır. Geçen sene kabul edilen Yaratıcı Drama Formatörlüğü Eğitimi projemizin güzel etkilerini bu sene içerisinde yapılan çalışmalarda görmek mümkün oldu. İnşallah bu eğitiminde faydalarını önümüzdeki yıllar içerisinde göreceğiz. Bu ve benzeri projelerimizin tek amacı İlçemizde eğitimi en üst seviyeye çıkarmaktır.

AR-GE birim sorumlumuz Abdurrahman Dede'ye hazırladığı bu proje için teşekkür ediyor, kaliteli eğitime katılacak arkadaşlara keyifli vakitler geçirmelerini diliyorum" dedi.