Fatih Mahallesinde kiracı olan Küçükkaya ailesi, dünyaya gelen iki çocuklarının da rahatsız olmasından dolayı maddi sıkıntı yaşıyor.

Baba Mustafa Küçükkaya çalıştığı işlerde çocuklarının rahatsız olmasından dolayı haftanın nerdeyse 3 günü işe gidemediği için çıkarılıyor. İşsizliği ve bir yandan çocuklarının rahatsızlığı nedeniyle zor günler geçiren Küçükkaya, yetkililerden yardım bekliyor. Küçükkaya ailesinin 4 yaşındaki evlatlarından Yunus Emre’nin doğduğunda kalbi delik, kulağının az duyması aileyi derinden üzüyor. Yunus Emre’nin acısı ile zor günler geçiren Küçükkaya ailesi 14 ay önce kulakları olmadan dünyaya gelen İsmail ile de acıları daha çok arttı.

Küçükkaya ailesi çocukları İsmail’in duyması için tedaviye Malatya’ya götürüyor. Ama işsiz olan Baba Mustafa Küçükkaya, maddi sıkıntılar nedeniyle çocuklarını tedaviye götüremiyor. 14 aylık İsmail’in duyması için bir cihaza ihtiyaç olduğunu ifade eden Baba Küçükkaya, çocuğunun duymasını istiyor.

Baba Mustafa Küçükkaya, “Valilik bize yardım ediyor.  Büyük oğlum yeni doğduğunda ameliyat oldu. Şuan 4 yaşında kendisi. Çocuklarımın iyileşmesi için yardım istiyorum. Maddi durumum iyi değil. 14 aylık oğlumun da kulakları yok. Gözlerinde kis var. Kalbi delik. Onu da tedaviye götürüyorum ama bir sonuç alamadık. Çocuklarım için yardım istiyorum. Bir cihaz vereceklerdi ama geri vermediler. Cihaz takılırsa duyacak dediler. Yardım bekliyorum.” dedi.

Anne Münevver Küçükkaya ise, “Sağlık bakanlığıdan cihaz için yardım istiyoruz. Çocuklarım doğduğundan buyana rahatsız. Cihaz takılırsa duyacak diyorlar. Malatya gidip gelemiyoruz. Durumumuz iyi değil. Cihaz takılmasını istiyoruz. Cihaz takılsa duyacak inşallah” diye konuştu.

02haberler.com