İlçe Binasında düzenlenen anma törenine CHP Adıyaman İl Başkanı Abuzer Tanrıverdi, CHP İlçe Başkanları, Belde Belediye Başkanları, Gençlik Kolları, Kadın Kolları ve partililer katıldı.

Saygı duruşuyla başlayan programda konuşan yeni CHP İlçe Başkanı Hakkan Kılınç, “5 Aralık Cumartesi günü Besni’mizde gerçekleştirmiş olduğumuz ilçe kongremizde seçilen Hüseyin Keleş Başkanımız, Pazartesi günü geçirmiş olduğu kalp krizi nedeniyle aramızdan ayrıldı. Tabi ki Başkanımızın aniden vefatı bütün partililerimizi ve hepimizi yasa boğdu. Hepimiz üzüntü içerisindeyiz. Bugünde rahmetli Başkanımızın anısına partimizde bir anma töreni düzenledik. Törene sağ olsun hem ilçemizde hem de ilçemiz dışından bütün partililerimiz, sevenlerimiz katılarak bizleri yalnız bırakmadılar.

Bundan sonraki süreçte partimizin bayrağını bizlere yakışır şekilde dalgalandıracağız. Hüseyin Başkanımızın 8 aylık mücadelesinde göstermiş olduğu gayretler zaten kamuoyunda herkes tarafından takdirle karşılanıyordu. Bizde bundan sonra partimize yakışır bir şekilde görevimizi sürdüreceğiz. Ben zaten her platformda partinin bir üyesi olmak benim için bir onurdur diye belirtmiştim.  Besni CHP Teşkilatımızın yönetim kurulu bu onurlu göreve beni layık görmesi gerçekten gururlandırdı. Ben buradan partililerime de şunu söylemek istiyorum. Tabi ki bizlerin artıları, eksileri, eleştirilecek tarafları olacaktır mutlaka. Biz elimizden geldiğince, partimize zarar vermeyecek şekilde faaliyetlerimize devam edeceğiz. Bütün partililerimizin birlik beraberlik içinde desteklerini bekliyorum” dedi.

Anma töreninde Merhum Başkan Hüseyin Keleş’in masası çiçeklerle süslenerek resimleri konuldu.