İlk olarak Esenler Kaymakamı Hulusi Şahin'i ziyaret eden Besnililer Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Bozmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, dernek çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Dernek Başkanı Ahmet Bozmaz, Kaymakam Hulusi Şahin'in Besni'nin tüm kaymakamları gibi Besnililerin yanında ayrı bir yeri olduğun söyledi.

Ziyaretten Duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Hulusi Şahin ise, Besnililerin sıcakkanlılığının gönlünde yer edindiğini ifade ederek, Besni'nin unutamayacağı yerler arasında olduğunu söyledi. Kaymakam Şahin, Besnililerin de her zaman yanında olduğunu söyleyerek ziyaretten dolayı teşekkür etti.  

Besnililer Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Bozmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, daha sonra Esenler Belediye Başkanı hemşerimiz Mehmet Teyfik Göksu'yu ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Göksu, her zaman maddi manevi hemşerilerinin yanında olduğunu söyledi. Başkan Göksu ayrıca önümüzdeki seçimlerde de hemşerilerinin kazanmaları için herkesin elinden geleni yapmasını ifade etti.