Uluslararası Muay Thai Avrupa Kupası Şampiyonası'nda büyükler genç bayanlar kategorisi 51 kilogramda Avrupa üçüncüsü olan Selin Baba’yı Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar, Besni Do-Kan Spor Kulübü Sahibi Cevdet Öztürk ve Antrenörü Serdar Meşen tebrik etti.
Antalya’da 12-15 Kasım tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası Muay Thai Avrupa Kupası Şampiyonası'nda Besni Do-Kan Spor Kulübü sporcusu Selin Baba, büyükler genç bayanlar kategorisi 51 kilogramda Avrupa üçüncüsü olarak tarihi başarıya imza attı.

Şampiyonadan Bronz Madalya alan ve Milli Sporcu olan Selin Baba, Adıyaman’ı da en iyi şekilde temsil etti.

Konu ile ilgili açıklama yapan Besni Do-Kan Spor Kulübü Sahibi Cevdet Öztürk; “Besni’mizde spor her gün daha da güçleniyor. Gençlerimiz çeşitli başarılar elde ediyorlar. Gençlerimizin elde ettiği başarılar diğer sporcularımızı da motive ediyor. Gençlerimize fırsatlar verildiği takdirde çok başarılı olmaktadırlar. Sporcumuz Selin Baba da buna en güzel örneklerden birisi. Toplumumuzun ve ailelerin bu tarz sporlara gençlerimizi motive etmeleri ve desteklemeleri gerekiyor. Maalesef toplumumuzda spor doktor tavsiyesi veya kilo vermek amacıyla yapılıyor. Bu algıdan çıkılmaya başladığı zaman inanıyorum ki daha farklı konuma gelerek, daha küçük yaşlara inerek, daha fazla başarılar elde edeceğiz. Sporcumuz Selin Baba’yı tebrik ediyor, bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Antrenör Serdar Meşen ise, sporcusunu tebrik ederek, 2016 şampiyonası hazırlıklarına başladıklarını belirtti.

YAZAR; “BU BAŞARIDA EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar da Okul Müdürü Vakkas Korkmaz ve öğretmenler ile birlikte Uluslararası Muay Thai Avrupa Kupası Şampiyonası'nda büyükler genç bayanlar kategorisi 51 kilogramda Avrupa üçüncüsü olan Selin Baba’yı evinde ziyaret ederek tebrik etti.

Ziyaret sırasında bir konuşma yapan Yazar; “Şehit Mehmet Yağmur İmam Hatip Lisesi son sınıf öğrencimiz Selin Baba, Uluslararası Muay Thai Avrupa Kupası Şampiyonası'nda 3. Olarak göğsümüzü kabarttı. Bizler de okul müdürümüz ve öğretmenlerimiz ile birlikte ailesini ve kendisini ziyaret ederek tebrik ettik. Bizlere elde ettiği Avrupa üçüncülüğü ile büyük bir mutluluk yaşatan öğrencimize, bu mutluluğu yaşattığı için teşekkür ediyoruz. Sevgili öğrencimiz Selin Baba başarısı ile spora verilen emeğin nasıl başarıya dönüştüğünün somut bir örneği olmuştur. Ben bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.