Besni Ülkü Ocaklarında gerçekleşen devir teslim töreninde göreve atanan Ömür Çağırır, gazetemizi ziyaret ederek Ülkü Ocaklarının Türkiye'nin ve bütün Türk İslam coğrafyasının gerçek manada geleceği ve teminatı olduğunu, bu kutsal bayrağı yere düşürmeden, leke sürdürmeden taşıyacaklarını ifade etti.

Çağırır bu davayı en büyük mukaddesatımız olarak görüp, Allah'ın rızasını kazanarak, İslam ahlak ve faziletiyle, Türklük gurur ve şuuruyla  Türk gençliğini geleceğe hazırlamak için her türlü mücadeleyi vereceklerini söyledi. Çağırır; "Herkesinde bildiği gibi Ülkü Ocakları Türk Milletinin kaderinde ve Kızıl Elma ülküsünde ilerlemesinde büyük bir role sahiptir. Bilindiği üzere Ülkü Ocakları büyük bir sorumluluk altındadır, bu sorumluluğumuz bizlere Teoman, Mete Han, Atilla, Bilge Kağan, Sultan Alparslan, Yavuz Sultan Selim Han, Fatih Sultan Mehmet Han, Mustafa Kemal Atatürk ve bilge Başbuğumuz Alparslan Türkeş'ten kalmıştır. Bu vazife Türk milletini ve İslam coğrafyası refah ve hür bir millet olarak varlığını sürdürmesini sağlamaktır. Ülkü Ocaklarının gayesi büyük Turan birliğidir, Kızıl Elma'dır. Bu uğurda necip milletimize hizmet etmeyi şiar edinecek bir gençlik, ilim ve irfan ile dolu imanlı bir bozkurt ordusu yetiştirmektir.

Türkiye ve Türk İslam coğrafyasına karşı kurulan tüm kirli oyunlar ilk olarak Ülkü Ocakları üzerinde oynanmaktadır. Bu sebeple sevgilimiz, nurumuz Hz. Muhammed (S.A.V.) Efendimizin dediği gibi 'İki günü eşit olan ziyandadır.’ İki günümüz eşit olmayacaktır, daha çok çalışacak daha çok analiz edeceğiz ve çözüm üreteceğiz. Gençliğimize karşı kurulan tuzakları bozacağız.

Bu sebeple çocukluğumdan bu yana piştiğim, benliğimi kazandığım Ülkü Ocakların da İlçe Başkanı olarak görev yapmaktan büyük şeref duyar, Allah'tan Ülkücü Harekete hayırlar getirmesini niyaz eder, saygılar sunarım" dedi.