Karayolları ile Belediye ekipleri, sabahın erken saatlerinde yol açma ve tuzlama çalışmalarına başlarken, yoğun yağan kar yağışı nedeniyle sürücüler yolda ilerlemekte zorlandı. Bazı araçlar yolda mahsur kalırken, vatandaşların yardımı ile yollarına devam edebildi.

OKULLAR ÖĞLEDEN SONRA TATİL EDİLDİ

Etkisini arttırarak devam eden kar yağışı ve elverişsiz hava koşulları nedeniyle bugün öğleden sonra merkezdeki ilk ve orta dereceli okulların tatil edildiği bildirildi.

KAR YAĞIŞI YOĞUN ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR

İlçe merkezinde kar kalınlığının 20 santimetreye ulaşması ve kar yağışının yoğun bir şekilde devam etmesi nedeniyle polis ekipleri Kozluca mevkiinde kar lastiği ve zinciri olmayan sürücüleri bırakmayarak geri çeviriyor. Aynı şekilde Yenikent'ten şehir merkezine gelen sürücüleri de uyaran polis ekipleri, kar lastiği ve zinciri olmayan sürücülerin yola çıkmamaları uyarısında bulundu. Ayrıca Belediye de hoparlörden anonslar ederek, sürücüleri uyarıyor.

Karayolları ve Belediye ekipleri, yoğun bir şekilde çalışmalarına devam ederken, sürücülerin yolda rahat bir şekilde ilerleyebilmeleri için tuzlama çalışmalarını da sürdürüyor.