Besni Güvenlik Güçlerine Yardım Derneği önceki  Başkanı Şükrü İşitmen, Dernek Üyesi Şahin Sümer ve Beytaş Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Alkan, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı hemşerimiz Memet Akdeniz'i ziyaret ettiler.

 Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Emniyet Genel Müdür Yardımcısı hemşerimiz Memet Akdeniz; “Doğup büyüdüğüm yer olan memleketim Besni’den beni ziyarete gelen siz değerli hemşerilerimi burada misafir etmekten büyük onur duydum. Ziyaretiniz beni oldukça memnun etti. Biz emniyet teşkilatı olarak daima vatandaşımızın yanındayız. Amacımız ülkenin huzur ve güven ortamını en üst seviyelere çıkarmak.  Yetişmiş personelimiz ve aziz milletimizin desteğiyle onunla birlikte insan odaklı güvenlik hizmetlerini yürütmeye çalışıyoruz. Ayrıca vermiş olduğunuz plaket nedeniyle sizlere teşekkür ediyorum. Memleketim Besni'ye hizmet etmek benim için bir gururdur. Bundan sonra da Besni'ye elimden geldiği kadar hizmet etmeye devam edeceğim" dedi.

Akdeniz'den sonra konuşan Şükrü İşitmen ise; "Vatandaş olarak, Devletimizin bekası, birlik ve beraberliğimizin muhafazası, milletimizin huzur ve güven içerisinde yaşaması için fedakarca hizmet veren Emniyet Teşkilatımızın  daima yanında olacağız. Bu gün ise her zaman başarılı çalışmaları ile gündeme gelen ve Emniyet Genel Müdür Yardımcılığını yürütmekte olan hemşerimiz Mehmet Akdeniz’i ziyaret ettik. Besni Emniyetine vermiş oldukları katkı ve desteklerden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Kendilerini  inşallah daha yüksek makamlarda görürüz. Çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından Emniyet Genel Müdür Yardımcısı hemşerimiz Memet Akdeniz'e Besni Güvenlik Güçlerine Yardım Derneği tarafından Besni İlçe Emniyet Müdürlüğüne verdiği katkı ve desteklerinden dolayı plaket takdim edildi.