Düzenlenen bayramlaşmaya CHP Adıyaman İl Başkanı Mehmet Yıldırım, Kesmetepe Belde Belediye Başkanı Vakkas Acar, CHP eski Milletvekili Şevket Köse,Yaylakonak(Balyan) Belediye Başkanı Hasan Karakaya,Merkez ilçe Başkanı Hanifi Çavuş, Besni CHP Kadın Kolları Başkanı Sevgi Serter, Cumhuriyet Halk Partililer ve vatandaşlar katıldı.

Programda bir konuşma yapan CHP Besni İlçe Başkanı Hakan Kılınç, “ bizler bu bayramı buruk bir şekilde geçiriyoruz bundan üç gün önce çok kıymetli yol arkadaşımız, dava arkadaşımız servet ablamızı kaybettik. Bunun üzüntüsü içerisinde bugün bayramlaşma töreni gerçekleştiriyoruz ben tekrar kendisine allahtan rahmet diliyorum. Tabiki o sürekli kalbimizde yaşatacağız unutmayacağız.Biliyorsunuz ki bayram demek kardeşlik, barış, sevgi, muhabbet, yoldaşlık demek, büyükleri ziyaret etmek demek bu duygu ve düşüncelerle hepinizin bayramını kutluyorum" dedi.

Bayramlaşma töreninde konuşan  CHP Adıyaman İl Başkanı Mehmet Yıldırım, Kesmetepe Belde Belediye Başkanı Vakkas Acar, Merkez ilçe Başkanı Hanifi Çavuş ve Besni CHP Kadın Kolları Başkanı Sevgi Serter partililerin ve vatandaların bayramını kutladı. Yapılan konuşmaların ardından parti yöneticileri  parti üyeleri ve vatandaşlarla bayramlaştı.