Besni İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin istihbarı çalışmaları sonucunda 2 gündür kayıp olan 17 yaşındaki Seydi Taşdemir isimli çocuk İstanbul'da bulundu.

Aşağı Sarhan Mahallesinde ikamet eden ve serbest meslek yaparak geçimini sağlayan İbrahim Taşdemir'in büyük çocuğu olan Seydi Taşdemir, iddiaya göre dün sabah saatlerinde işe gidiyorum diyerek evden çıkarak kayıplara karışmıştı. Çocuklarından haber alamayan gözü yaşlı baba İbrahim ve anne Lilay Taşdemir çifti mahalleli ile birlikte sokak sokak gezerek her yerde oğullarını aramıştı. Sosyal medyadan da fotoğrafı paylaşılan kayıp çocuk Seydi Taşdemir için mahalleli de seferber olmuştu.

2 gün aradan sonra müjdeli haber geldi. 17 yaşındaki Seydi Taşdemir'in İstanbul'a gittiği öğrenildi. Kayıp gencin şuanda İstanbul Bayrampaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliğinde olduğu bildirildi.

Güzel haberi alan baba İbrahim Taşdemir, polis ekiplerine teşekkür etti.  Taşdemir; "Oğlum 2 günden beri kayıp. 2 gündür gözümüze uyku girmiyor. Aramadığımız mahalle, sokak kalmadı. Şükürler olsun ki polis ekiplerimiz oğlumu buldu. Oğlumu bulmak için çaba sarf eden herkese çok teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.