İnşaatının Besni Belediyesi tarafından çeşitli bahanelerle engellendiğini iddia eden vatandaş, inşaatın önüne "Besni Belediyesi Bu İnşaata Neden Müsaade Etmiyor?" yazılı pankart asarak durumu protesto etti.

Konu ile ilgili gazetemize açıklamada bulunan İnşaat Sahibi Şahin İşitmen, konuşmasında şu ifadelere yer verdi; "Gaziantep Caddesi üzerinde bulunan arsamız üzerine yapacağımız bina ile ilgili arsamızın birleştirilmesi ve ruhsat verilmesi için yaklaşık 20 gün önce Besni Belediyesine müracaat ettik. Ancak Besni Belediyesi tarafından önümüze değişik bahaneler sürülerek dilekçemize cevap alamadık. Dolayısıyla da inşaatımıza başlayamadık. Son günlerde olumsuz piyasa şartları nedeniyle zaten zor durumdaydık. Bir de Besni Belediyesinin önümüze koyduğu engeller bizi daha da zor durumda bırakarak mağdur etmektedir.

Besni Belediyesinin bu tavrını anlayabilmiş değiliz. ACABA BİR BEKLENTİ İÇERİSİNDELER Mİ? Kamuoyu nezdinde kendilerine soruyoruz! Mağduriyetimizin bir an önce giderilmesini talep ediyoruz" dedi.