Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Gölbaşı Gölleri Çevre Düzenlemesi Projesini belediye meclis üyeleriyle çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında meclis üyelerine bilgi verdi.

Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, açıklamasında çalışmaların güzel ve düzenli bir şekilde devam ettiğini belirterek bu alan bittiğinde gerçekten güzel ve doğallığı korunmuş bir mesire alanı oluşacağını ifade ederek ilçenin gelişmesine de katkı sağlayacağını sözlerine ekledi.

Başkan Özdemir, açıklamasında şunları kaydetti:

“Gölbaşı Belediyesi’nin önemli projelerinden birisi olan Gölbaşı Gölleri Çevre Düzenlemesi Projesi’nde çalışmaları planlandığı şekilde devam etmektedir. Proje kapsamında ilk etapta yol genişletme çalışması yaptık. Genişlettiğimiz yolun düzgün şekilde olması içi duvarlarla destekledik. Daha sonra ise alt yapı için gerekli olan düzenlemeleri yaptık. Elektrik ve su hattını döşedik, kanalizasyon gereken yerlere kanalizasyonları yaptık. Şimdi ise yaya yolu, bisiklet yolu ve araç yolu için parke taşı ve bordürlerini yapıyoruz. Proje bittiğinde ilçe halkımız için güzel bir mesire alanı yapılacak ve ilçe halkımız göl kenarında güzel bir piknik alanına kavuşarak burada gezip eğlenebilecek bir alana da kavuşmuş olacak.”