Adıyaman taraftarının gönlünde taht kuran başarılı futbolcu bu yıl Adıyaman 1954 spor formasını giyecek.  2010-2011 sezonunda 2. Lig, 2012-2013 sezonunda 3. Lig’de Adıyamanspor formasını giyen Turgay An kariyerinde toplam 43 gole imza atmıştır.

  Geçen sezon 3. Ligde Sakaryasporun formasını giyen Turgay An’ı tekrar sarı yeşilli renklerle buluşturan Adıyaman 1954 spor Kulüp Başkanı Hüseyin Koç yaptığı açıklamada; Adıyaman’ın bir evladı olarak gören Turgay An’ı tekrar Adıyaman’a getirebilmenin gururunu yaşıyoruz. Bu yıl geçen sezon kaçan şampiyonluğu şansa bırakmak gibi bir niyetimiz yok. Bütün şehir kenetlenmiş iken hak ettiğimiz şampiyonluğu yakalamamız gerekmekte ve bizde bunun için gerekli transferleri yapıyoruz. Bu doğrultuda başarısı asla tartışılmayacak ve taraftarın gönlünde taht kuran Turgay An kardeşimiz ile anlaşma sağladık. Her iki taraf içinde hayırlı olmasını diliyorum. Dedi.
 Başarılı futbolcu Turgay An ise; “Tekrardan Adıyaman’da futbol oynamak ve o büyük taraftarın karşısına çıkmak beni çok heyecanlandırıyor. Başkanımız bana telefon açıp şampiyonluk için sana ihtiyacımız var dediğinde hiç tereddüt etmeden gelmeye karar verdim. İnşallah hep beraber güzel günler görüp şampiyonluğu Adıyaman’a getireceğiz ifadelerini kullandı.