Besni'de görev yaptığı süre içerisinde her zaman engellilerin yanında olan eski Suvarlı Karakol Komutanı Üsteğmen Safa Doğmaz'a Anadolu Sakatlar Derneği Besni Şube Başkanı tarafından teşekkür plaketi verildi. Besni Suvarlı Karakol Komutanlığından Sincik İlçe Jandarma Komutanlığı görevine getirilen Üsteğmen Safa Doğmaz daha sonra Şanlıurfa İl Jandarma Özel Harekat 3. Bölük Komutanlığı görevine atandı. Besni'de bir dizi ziyaretlerde bulunan Üsteğmen Safa Doğmaz Besni'de görev yaptığı süre içerisinde Jandarmanın Kuruluşunun 175. yılı münasebeti ile başlatılan 175 engelliye tekerlekli sandalye projesine desteklerinden dolayı Besni Anadolu Sakatlar Derneğine desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verildi.

Dernek binasında düzenlenen plaket törenine Besni Garnizon Komutanı Üsteğmen Ali Tekin, Besni İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mustafa Baş, Kurugöl Köyü Muhtarı Hamza Yıldırım, Üsteğmen Safa Doğmaz ve Besni Anadolu Sakatlar Derneği Başkanı Ömer Arslan katıldı.
Herkesin bir engelli adayı olduğunu belirten Üsteğmen Safa Doğmaz, Besni'nin ayrı bir yerinin olduğu ve her zaman Besnililerin ve Besni Anadolu Sakatlar Derneğinin yanında olacağını belirterek teşekkür etti.
Besni Anadolu Sakatlar Derneği Başkanı Ömer Arslan ise, "Engelliler adına her türlü desteği veren Üsteğmenim Safa Doğmaz'a derneğimiz üyelerine ve Besnili hemşerilerimize gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkür eder yeni görev yerinde başarılarının devamını dilerim" dedi.