Toplumda kutuplaşmayı ve ayrışmayı hiç bir zaman tasvip etmediğini söyleyen Başhekim Uzm.Dr. Adnan Yüksel; "Günlerdir kamuoyunun gündeminde olan başhekimlik meselesiyle ilgili gecesini gündüzüne katan, uzak yakın demeden bana desteğini esirgemekten çekinmeyen, öncelikle saygıdeğer halkımıza, değerli dostlarıma ve Besni mahalle, belde ve köy muhtarlarına ahilik duygularımla teşekkür ederim. Allah hepsinden razı olsun.

Beni dinleyen ve bana kendimi ifade etme imkanı sunan Sayın Meclis Başkan Vekilimiz Ahmet Aydın'a, Sayın milletvekilimiz Adnan Boynukara'ya, Dr.Salih Fırat'a, İbrahim Halil Fırat'a, Sayın Ak Parti İl Teşkilat Başkanı Abdurrahman Dimez'e ve Ak Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Oğuz Mutlu'ya teşekkürlerimi sunarım.

Ayrıca 2 şahıs dışında diğer Besni Ak Parti İlçe Teşkilat mensuplarına, il genel meclis üyelerine ve belediye encümenlerine teşekkür ediyorum.

Ben toplumda kutuplaşmayı ve ayrışmayı hiç bir zaman tasvip etmedim ve etmiyorum. Benim davam ne makam, ne de mevki davasıdır. Yıllarca mesleğimi halka hizmet hakka hizmet düşüncesiyle etik kurallar çerçevesinde, hak ve hakkaniyeti, insanları ve toplumu gözeterek icra ettim. Hiç kimseyi ötekileştirecek bir hizmet anlayışı içinde de olmadım. Mesleğimi yine aynı zihniyet ve düşüncelerle yapmaya devam edeceğim.

Hizmet anlayışım dün ne ise bugün ve yarında aynı olacaktır. Görevimi yaparken ekibimle birlikte her zaman halkımıza layık olabilmeye çalıştık.

Besni Devlet Hastanesinin nereden nereye geldiği Besni halkımızın ve mesai arkadaşlarımın zaten malumudur. Bunca hizmet ve emeklerimin karşılığı olarak bana karşı yapılan bu hareketi etik bulmadığımı belirterek halkımızın takdirine bırakıyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun" dedi.