Dernek binasında gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulda Divan Başkanlığına Halil Göksel seçilirken, katip üyeliklere Ahmet Kılyar ve Abbas Ekmekçi seçildiler.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan genel kurulun açılış konuşması Divan Başkanı Halil Göksel tarafından yapıldı. Göksel'den sonra konuşan Halil Yılmaz yönetim olarak olağanüstü kongrenin olmasına karar verdiklerini söyledi.  

Derneğin gelir, gider ve tahmini bütçesi Selahattin Öztürkeriözü tarafından okundu ve ibra edildi.

2 liste halinde gidilen kongrede başkan adayları Haci Ali Leblebici ve Sermet Şüküroğlu hizmet için aday olduklarını söylediler.

Konuşmaların ardından oylamaya geçildi. 92 üyenin oy kullandığı seçimde Sermet Şüküroğlu 49 oy alırken, Haci ali Leblebici ise 42 oy aldı. 1 oy ise geçersiz sayıldı. 7 oy farkla Bahçelievler Besnililer Dayanışma Derneğinin yeni başkanı Sermet Şüküroğlu oldu.

Olağanüstü genel kuruldu herhangi bir aksaklık olmamasından dolayı Divan Başkanı Halil Göksel katılımcılara teşekkür etti. Ayrıca hizmetlerinden dolayı eski dernek başkanı Metin Kütük'e plaket takdim edildi. Plaketi Metin Kütük adına Selahattin öztükeriözü aldı.

Derneğin geçmiş dönem başkanlarından ve olağanüstü genel kurulda başkan adayı olan Haci Ali Leblebici'ye de hizmetlerinden dolayı plaket takdim edildi.

Olağanüstü Genel Kurulda Başkanlığa Sermet Şüküroğlu seçilirken, yönetim kurulu üyeleri ise şu isimlerden oluştu; Ali Kaban, Ali Aslanbay, Sait Gürkan, Mehmet Doğmuş, Mehmet Ülkü ve Ahmet Bozmaz.