AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Besni'de yapılan TOKİ Konutlarının 17 - 20 Ekim tarihlerinde teslim edilmeye başlanılacağını söyledi.

Uzun süreden beri konuyu yakından takip ettiklerini dile getiren Milletvekili Ahmet Aydın; "Dar gelirli aileler için Besni'ye kazandırdığımız 472 sosyal konutlar yapılan kura çekiminin ardından uzun bir süre bekleyerek yaşanan aksaklıklar nedeniyle hak sahiplerine teslim edilemedi. Yakından takip ettiğimiz konuyu nihayet çözüme kavuşturduk. 17 - 20 Ekim tarihlerinde konutlar hak sahiplerine teslim edilmeye başlayacak" dedi.

AK Parti ile hizmetlerin artarak devam edeceğini de söyleyen AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın; "Türkiye'yi ve Adıyaman'ı daha ileriye taşımak için her zaman bir ve beraber olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Memleketimiz için hizmet etmeye devam edeceğiz. Hizmetlerimiz artarak devam edecek. Hem Türkiye hem de Adıyaman'ımızı daha ileriye taşımak için gece gündüz çaba sarf ediyoruz" diye konuştu.

 Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği 472 konut için 63'ü engelli olmak üzere 690 aile arasında kura çekilişi yapılmıştı. 102.354 metrekare üzerine 2+1 planında inşa edilen ve yaklaşık 40 milyon TL'ye mal olan konutlar peşinatsız 100 - 130 TL arası taksitlerle ve 270 ay vadeli satışa sunulmuştu. Mahalle konseptli projede, yerleşim alanı, 24 derslikli ilköğretim okulu, sosyal tesis, dükkanlar, cami ve parklar bulunuyor.