Küçük Sanayi Sitesinde düzenlenen toplantıya, Bakanlık Temsilcili Vedat Taşdelen ve Levent Çelik, Besni Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Can, Besni Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanvekili Kemal Unuturum, Besni Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Haci Arslan, Besni Spor Kulüp Başkanı Mehmet Fidan, AK Parti eski Milletvekili Aday Adayı Mehmet Gülten, AİLEM-DER Adıyaman İl Başkanı ve Gazetemiz İmtiyaz Sahibi E.Soydan Doğru ve esnaflar katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan genel kurulda konuşan Bakanlık Temsilcili Vedat Taşdelen; "2015 Mali yılına ait Besni Küçük Sanayi Sitesi Başkanlığının olağan genel kurul toplantısını yapmak üzere toplandık. Bakanlık Temsilcisi olarak ben Vedat Taşdelen ve arkadaşım Levent Çelik kooperatifimizin gündem maddelerinin sırasıyla kanuna, ana sözleşmeye ve daha önceki yıllarda alınan genel kurul kararlarına uygun bir şekilde yürütülmesi için gözlemci olarak burada bulunmaktayım. Sizden istirhamım gündem maddelerini dinleyerek gündeme ilişkin söz haklarınızı ve taleplerinizi gündem maddesi görüşüldüğü anda dile getirirseniz iyi olur. Soru sormak isterseniz biz de dilimizin döndüğünce cevap vermeye çalışacağız" dedi.

Taşdelen'den sonra konuşan Besni Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Haci Arslan ise; "Bilindiği gibi sanayi içi ağaçlandırma ve park çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir. Parkımızın ağaçlarının fiskiye sistemi ile sulanması yapılmakta ve Belediyemiz tarafından çimlenerek daha güzel bir görüntüye sahip olmuştur.

Çöken ve arızalı olan yerler tarafımızdan kilitli parke taşı döşenerek yapılmaktadır. Nizamiye giriş ve çıkış kapılarına gece görüşlü ve Plaka okuma sistemli 4 adet kamera takılmıştır. Sanayi Sitesi içerisinde camimizin imar projesi hazırlanmış olup, yol genişlemesinden dolayı Belediyemiz ve Karayollarından haber beklenmektedir. Aylık SGK prim ödemesinin gününde ödemesi yapıldığı taktirde aylık 1000 TL indirim yapılmaktadır. Gününde ödenmediği taktirde ise yıllık 24 bin TL kooperatif olarak fazla ödemek zorunda kalacağız. Bu nedenle bu işlerimizin daha güzel ve daha düzenli olabilmesi için aidat borçlarımızı zamanında ödememiz gerekmektedir. Bugüne kadar emeği geçen yönetim ve denetim kurulu üyelerimize, İl Müdürlüğümüzün değerli temsilcilerine katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.  

Konuşmaların ardından Divan Başkanlığına Mustafa Sucu seçilirken, katip üyeliklerine ise E.Soydan Doğru ve Halil Kuş seçildiler.

2015 yılı gelir ve gider raporları, faaliyet raporları ve geçici bütçe okunarak ibra edildi. Toplantı sonunda 40 TL olan üye aidatları oy birliği ile 50 TL olarak belirlendi.