Şehitlik ziyaretine Vali Abdullah Erin’in yanı sıra TBMM Başkanvekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Milletvekilleri Adnan Boynukara, Halil İbrahim Fırat, Salih Fırat, Garnizon Komutanı Albay Davut Kulalar, Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, İl Emniyet Müdürü Metin Alper, AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Dimez, Merkez İlçe Başkanı M. Hanifi Erdem, bazı kurum amirleri, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Adıyaman Şube Başkanı Hacı Erdengi, Askeri Erkan ve şehit yakınları katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan şehitlik ziyaretinde İl Müftüsü Mehmet Ali Öztürkçü tarafından yapılan duanın ardından Adıyaman Valisi Abdullah Erin ve protokol üyeleri şehit mezarlarını tek tek ziyaret ederek karanfil bıraktı.

Duygulu anların yaşandığı şehitlikte bazı mezarların yanında Kur'an-ı Kerim okuyarak dua eden şehit yakınlarıyla sohbet eden Vali Abdullah Erin, şehit ailelerinin bayramını kutlayarak bir taleplerinin olup, olmadıklarını sordu.

Şehitlerimizin vatan uğruna fedakârlıklarını ve yaptıkları kahramanlığı hiçbir zaman unutmayacaklarını dile getiren Vali Abdullah Erin, “Milletimizin gönlünde şehitlerimizin her zaman müstesna bir yeri vardır. Ramazan Bayramı vesilesi ile şehitlerimizi bir kez daha şükran ve minnet duygularıyla anıyor, bütün şehit yakınlarımızın ve Adıyamanlı hemşerilerimizin bayramını kutluyorum”dedi.